Jag har under de senaste 10 åren haft massor av återkommande problem med trötta och värkande armar, händer och leder pga mitt arbete som musiker.
Har under det sista året kommit i kontakt med 
LOGOS Friskvård, där jag för första gången känner att jag får ordentlig hjälp och lindring, mycket tack vare de många och okonventionella behandlingsmetoder som erbjuds.
Rekommenderas å det varmaste.

Erik Steen - Flamenco-gitarrist

*************************

Vi och vår familj har under flera år haft förmånen att behandlas av Marianne Johansson/LOGOS Friskvård.

Vi har som de flesta andra till och från haft diverse fysiska problem. Marianne har hjälpt oss med ryggar, nackar, axlar, fötter mm.

Hennes behandlingsmetoder är dels normal massage men i mycket stor utsträckning andra mindre konventionella behandlingsmetoder som givit goda resultat.

Vi tycker Marianne har en bred och djup kunskap om kroppen och dess funktioner som i stor utsträckning skiljer sig från de kunskaper som normalt en kroppsterapeut har.

Hennes information om hur vi med egenvård kan undvika fysiologiska problem har vi haft stor nytta av.

Vi har under årens lopp haft kontakter med flera andra fysioterapeuter och massörer. Vi upplever att hon har unika kunskaper och behandlingsmetoder som andra terapeuter inte besitter.

Behandling hos Marianne består även av vårdande insatser för att vi själva långsiktigt skall hålla oss i form.

Vi vill härmed ge Marianne våra bästa rekommendationer.  Ewa och Berndt-Olof Helzen

****************************

Marianne Johansson LOGOS Friskvård, jag vill med detta brev tacka dig för de värdefulla behandlingar du utfört. De har förbättrat min livskvalité avsevärt. 

Tinnitusen har avtagit och hörseln är bättre. Nacken, axlar, benen och fötterna likaså.

Ett stort tack riktar jag till dig för din hjälp och kunnande.                                                        

Varma hälsningar, Thore Nordenskiöld-Ivarsson

****************************

Efter en konstaterad cancer i livmodern med påföljande operation, där livmoder och äggstockar blev bortopererade, genom ett snitt i bukväggen, blev tillväxten av bindväven  som en hård oelastisk ”vall” längs med op-snittet, vid bikinilinjen ca 15 cm långt. 

Vid en konsultation med massageterapeut Marianne Johansson hjälpte hon mig med mitt problem.

Marianne arbetade med minimoxa i Su Jok systemet, dessa placerades på mina båda händer på speciella ställen. Behandlingen pågick ca 1h.

Påföljande natt vaknade jag av en molande värk i underlivet, kändes som en kraftig mensvärk, jag gick på toaletten och började sedan vandra runt i lägenheten och tänkte nog både en o två gånger att ”va´ fasen har hon hittat på med mej”. Efter en lång tids gående oroligt av o ann vände jag tillbaka till sängen. La mina händer över nederdelen av magen, då fick jag nästan en chock, det var alldeles MJUKT, där det tidigare varit som en hård valk.

Det jag berättat hände för flera år sedan, det var 2008  och fortfarande är resultatet detsamma.

Tack för hjälpen Marianne    MVH Bodil Kramare

***************************

Efter bröstcancer operationen ha bindvävsområdet under ärret varit hårt under en lång tid. Det gjorde det svårt att själv palpera och ha den regelbundna kontroll som behövs.               

Marianne behandlade mig med minimoxa i Su Jok systemet och redan samma dag kändes området mjukt igen. Helt otroligt! 

Tidigare har hon hjälpt mig med spänningar i nacke, armar och ben med olika massagemetoder. 

Marianne har djup kunskap om kroppen men också en speciellt känsla för att hitta "de rätta punkterna". Dessutom är hon mycket lyhörd och kommer alltid med bra tips om t ex stretching mm                           

Jag vill därför rekommendera henne varmt.  Mvh Silvia Jeschar

*****************************

Det finns många som arbetar med olika former av kroppsbehandlingar... och efter besök hos ett stort antal olika terapeuter under nästan 20 år trodde jag att jag hade provat det mesta och det bästa.     

Det hade jag inte!

Efter ett antal behandlingar hos Marianne befinner sig min kropp (och mitt sinne icke att förglömma) på en helt annan nivå än tidigare. Mitt mål, att helt bli av med mina besvär med bäckenleden, rygg/nackproblem mm, har nu blivit realistiska!

För mig står LOGOS Friskvård för ett djupt kunnande som är helt unikt. Dessutom finns en helhetssyn på kropp o själ som jag inte träffat på tidigare.

Gå inte omkring med dina smärtor/problem. Här finns behandlingsmetoder som inte bara hjälper kroppen utan också hjälper kroppen att hjälpa sig själv!

Toppen, tycker Hele´ne O. 52 år

 

      Startsida